Contact

Bresseleers-Pere

Een oude waarde in eer hersteld.

Een offerte aanvragen

Alvorens u beslist een schilderwerk, renovatie of retouche te laten uitvoeren wilt u graag weten wat dat gaat kosten. Bel ons gewoon op en stel uw vraag. Gewoonlijk komen we ter plaatse voor een korte bespreking, meting en beoordeling van de moeilijkheden. Enige dagen later ontvangt u onze offerte met vaste prijs. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.

 

Omdat we weinig overheads hebben en de kosten en uitvoeringswijze goed in de gaten houden zijn onze prijzen niet hoog, onze kwaliteit wel. Een appartement schilderen voor verhuur? Vraag prijs, u zal verbaasd staan van onze voorwaarden en achteraf van het resultaat.

 

Wanneer een werk te divers is, te moeilijk voorspelbaar of nog niet goed gedefinieerd dan zullen we een voorstel in regie maken. U betaalt dan enkel de effectieve prestaties en materialen. Vaak zijn onderhoudswerkzaamheden en retouches in regie, maar ook grote werken waar nauw met ontwerpers en architect wordt samengewerkt en soms ge-experimenteerd wordt om tot een optimaal resultaat te komen. Onze vaste klanten kiezen meestal voor regie.

Gemakkelijk te bereiken :

 

Tel 03-652.03.04

Fax 03-652.04.74

mail: info@bresseleerspere.be

Detail wand met een geschilderd motief

Detail gevel

NAWOORD

 

Met Bresseleers-Pere streven we naar een merk dat staat voor kwaliteit, sfeer en flexibele uitvoering.

 

We hechten veel belang aan opleiding en techniek maar ook aan betrouwbaarheid en esthetiek. Bij ons geen vage planningen en flauwe uitvluchten, wij komen op het afgesproken moment. We trachten vlot te werken en zullen meestal binnen de geraamde tijd alles af weten te werken.

 

De medewerkers worden goed opgevolgd en zijn door en door betrouwbaar en discreet.

 

Onze offertes of regiewerken zijn steeds goed omschreven en makkelijk opvolgbaar. Dat geeft duidelijke afspraken en tevreden klanten.

 

Vergewis uzelf en geef ons de kans u te tonen wat echt vakwerk is.

 

 

 

Stefan Havelaerts

 

 

Bestekken aanvragen.

Regelmatig ontstaat er schade waar een verzekeringsmaatschappij in tussen zal komen. Dit kan na een inbraak zijn, na waterschade of na een ongeval.

 

Wij kunnen voor u een officieel bestek maken dat dienstig is voor de verzekering.

 

Een officieel bestek is niet gratis, het is immers geen gewone offerte maar de basis voor een betaling vanwege uw verzekeraar. De prijs van het opmaken van het bestek maakt deel uit van de totale bestekkost en wordt door uw verzekering terugbetaald.

 

En u bent bovendien niet verplicht het bestekwerk door ons te laten uitvoeren.

 

 

 

U BENT VASTE KLANT

Onze vaste klanten hebben een voordeel : hun bestek gratis. Logisch, ze laten de herstelwerken ook direct door ons uitvoeren.

 

 

BEPERKTE SCHADE

Als de schade beperkt is, bvb. een muur met waterschade, bezorg ons dan per mail foto's en de juiste afmetingen (van de schade en van de gehele muur) met wat uitleg over wat er heeft plaatsgevonden. Vaak kunnen we op basis van die info een korrekt bestek opmaken.

Uw bestek kost dan slechts 35 EUR.

 

 

NORMALE TOT GROTE SCHADE

In de meeste gevallen komt onze expert ter plaatse om de schade vast te stellen en de juiste manier van herstel te bepalen. De kostprijs van het bestek hangt dan af van de nodige verplaatsing en van de complexiteit van de uit te voeren werken.

 

 

MAG HET IETS MEER ZIJN ?

Wij maken een korrekt bestek. De bestekprijs wordt dus niet kunstmatig verhoogd zodat u wat meer terug kan krijgen van de verzekering. Anderzijds zien we dat experten van verzekeraars de herstelkost graag onderschatten en dan is ons onderbouwde bestek nuttig om hun raming te weerleggen in uw voordeel.

 

 

 

 

 

Copyright Intertech 2012 © All Rights Reserved